Setmana del 8 al 12 de juny

Bon dia famílies!!!
Aquesta setmana us hem de demanar una feina molt important i que serà (esperem) divertida i un gran record per acomiadar el curs. Us demanam que faceu un vídeo de màxim 10 segons a on surti el vostre/a fill/filla dient una frase acomiadant-se dels seus companys/es. S’han de disfrassar amb el que tengueu per ca vostra o si voleu es poden pintar la cara. Així com us vagi millor i que quedi el més divertit possible. I per acabar agafau una cullera de cuina que serà el seu “micro” i han de fer com si li passassin, dir la frase que vulguin per acomiadar-se dels companys i tirar-lo com si li passassin al següent company/a. Després farem un montage amb aquests vídeos. És molt important que tots ho facin, així tendrem un vídeo a on es puguin veure tots els nins/es de la classe. Si teniu qualque dubte ens ho demanau. Quan ho tengueu fet, tant els de 3rA com els de 3rB, ho enviau per email a rpena@ceipescolanova.com. Gràcies.
I ara us deixam les feinetes d’aquesta setmana. Com aquesta setmana començam a tancar el curs, a posar notes i informes, les feines seran de caràcter voluntari. Les tutores recomanam que es facin, però ja no seran avaluables. Els nins que les facin, que li envïin a la tutora igual que fins ara i nosaltres les corregirem i li tornarem corregides. Endavant! Que tengueu una bona setmana!!!

Dilluns 8 de juny

Problemes 5 : pàgina 24

Dimarts 9 de juny

Naturals: Llegeix bé els texts ja que hi ha preguntes, i els textos només es poden llegir un pic. Una vegada avancis no podràs tornar enrera ni tornar a començar. Som-hi!


Dimecres 10 de juny

Ortografía páginas 10, 11, 12 i 13.

Dijous 11 de juny

Aprenc Ortografia pàgines 10 i 11.

Divendres 12 de juny

Vuit i mig pàgines 14, 15, 16 i 17.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada