STORY TIME

Hello everyone,
Aquesta setmana(19th Mai till 26th Mai) farem una història nova del Pupil's Book,



Heu de llegir la història de les fotografies, desprès heu de contestar les preguntes de l'exercici número 5. Aquí abaix teniu l'audio de l'exercici.

Exercise number 5(Audio)




M'ho podeu enviar a:

                fortiz@ceipescolanova.com 
         Recordau de posar el nom i curs del nin/a

AQUESTA SETMANA PODEU ENVIAR ELS MISSATGES PER WHATSAPP A AQUEST NÚMERO DE TELÈFON 638112609. AQUEST NÚMERO NO ÉS EL MEU NÚMERO  PRIVAT. ESTARÀ OBERT UNES HORES L'HORABAIXA  RECORDAU DE POSAR NOM DEL NIN/A I CURS.



Setmana del 18 al 22 de maig

Hola famílies!!!

Com estau? Esper que bé i contents de tornar a veure a la família i amics que feia tant que no veieu. Ànims i a seguir fent les coses bé perquè poc a poc tot torni un poc més "normal".
Aquí us deixam les feines d'aquesta setmana. No dubteu a demanar el que necessiteu. Bona setmana! Salutacions!!!

Dilluns 18 de maig


  • Problemes de càlcul analític
https://docs.google.com/document/d/1-yVOtlh8nIqeSzTroLLkrmCYLhIqk9y7BZ7L8S7s1eM/edit?usp=sharing


  • Naturals: pensa a fer-li una foto a la teva germinació i enviar-li a la teva tutora. Pots comentar qué trobes i quins canvis veus. 
Dimarts 19 de maig

  • Socials. Recordau que aquestes arriben els resultats a les vostres tutores directament sense que hagueu de fer una foto. Intentau acabar la prova, ja que si no, apareix com que no l'heu feta o l'heu deixada a mitges. Teniu l'opció de que si us heu equivocat podeu tornar enrere i pitjar "rehacer".


  • Redacción de castellano
Intenta hacer un cómic con 4 viñetas como mínimo. Los diálogos serán para practicar la escritura en castellano y los dibujos serán la parte de plástica de esta semana.
Recuerda que en un cómic los personajes hablan con bocadillos. A continuación te dejo uno de muestra para que veas como son. 

https://drive.google.com/file/d/10IToW-CV_A1OzuLZxzinECBJZNnX4HgR/view?usp=sharing

Dimecres 20 de maig


  • Lectojocs pàgines 7, 8 i 9.

Dijous 21 de maig


  • Ortografía páginas 8 y 9.

Divendres 22 de maig


  • Matepràctic pàgines 6 i 7.
Si dubtes de com s'arrodoneix aquí et deixam uns vídeos explicatius. I si encara no ho entens, demana a la teva tutora i t'ho tornarà a explicar.

El repte de la setmana d'E.F. (del 18 al 24 de maig)

Aquesta setmana rescatam un clàssic: el repte de la botella o "bottle flip challenge".

Aconseguir fer caure la botella dreta ja és tot un repte ben complicat. Pels més experimentats podeu cercar noves maneres de fer-la girar, si clicau a l'enllaç veureu algunes idees d'una família que m'ha deixat bocabadat!

https://www.youtube.com/watch?v=4SF9cFDR7VQ

Si sou fans de Harry Potter aquesta setmana estau convidats a fer una sessió de ioga amb na Jayme de Cosmic Kids Yoga que narra la pel·lícula a través de diferents posicions de ioga.

A la llista de reproducció trobareu altres sessions de ioga com la de Star Wars, Frozen o Trolls (clicau a ves a l'enllaç damunt el nom de la pel·lícula).

Com sempre estau convidats a realitzar les activitats de psicomotricitat d'aquesta setmana que he penjat al meu canal de Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=OkQbytBfbmk&t=673s

Recordau que heu d'enviar-me un comentari, imatge o vídeo al correu electrònic. L'única activitat obligatòria és el repte de la botella, totes les demés són opcionals.

rmiquel@ceipescolanova.com




Música, repte de la setmana 18-22 de maig

Bon dia xics i xiques de 3r! com vos trobau? Preparats per el repte de música d'aquesta setmana? Com anau de coneixements musicals?  Al blog de música trobareu el repte d’aquesta setmana, El trivial musical. Si pitjau l’enllaç de davall la foto vos hi durà directament.