Educació Física de l'1 al 5 de juny

Aquesta setmana us duc 5 activitats noves, podeu escollir la que més us agradi:

Proposa un repte

M'agradaria que poguéssiu fer els reptes que vosaltres mateixos hàgiu inventat. Si tens alguna idea envia-me-la. Escolliré aquelles propostes que em semblin més interessants i faré una llista per penjar al blog.

Repte 1: girar la tovallola

Per aquest repte t'has de col·locar damunt una tovallola estesa en terra i l'has de fer girar sense baixar en cap moment de la tovallola. La pots plegar, enrodillar, pots pegar bots... però no pots posar en cap moment els peus ni les mans fora la tovallola abans de posar-la cap per avall.

Cada persona té una manera original de fer-ho així que et recoman que no miris aquest vídeo abans d'haver-lo aconseguit: https://www.youtube.com/watch?v=MjByw8DtH6A

Repte 2: repte de la sabata

Nivell de dificultat: màxim! Col·loca't amb l'esquena en terra i posa't una sabata damunt la planta del peu. Ets capaç de fer la volta sencera sense que et caigui la sabata?

Aquí en teniu un exemple: https://www.youtube.com/watch?v=SHPyRj2VWvc

"The Fortnite Dance Workout"

Si ets com jo i t'agrada més moure't que jugar a videojocs entrena amb aquesta coreografia basada en un joc d'ordinador.

https://www.youtube.com/watch?v=MnpxQr3KXNw

Anam a la platja?

I com cada setmana estàs convidat a fer el vídeo de psicomotricitat que trobaràs al meu canal de Youtube. Aquesta setmana amb els alumnes d'infantil hem fet activitats que podràs fer a la platja.

https://www.youtube.com/watch?v=yrkDIxZJaGk

Tria l'activitat que més t'agradi i envia'm un comentari, foto o vídeo al meu correu. Esper les vostres propostes de reptes!

rmiquel@ceipescolanova.com





Setmana del 1 a 5 de juny

Hola a tots! Aquesta setmana volem donar especialment l'enhorabona a les famílies, aquests pares, mares i germans que estan ajudant i fent possible que els nins puguin fer i enviar-nos les feines a les tutores cada setmana. Sabem l'esforç que estau fent i que és una feina afegida al vostre dia a dia amb la quantitat de feines que ja teniu a casa i laboralment xerrant. Fins i tot famílies que només disposen d'un mòvil per mirar les feines. O que arribau a casa molt tard de fer feina i encara heu de fer un poc més amb els vostres fills. Moltes gràcies per aquest esforç. I notam moltíssim tota la feina vostra que hi ha darrera. Però us demanam que sigueu un poquet més, que ja queda manco per poder tenir unes merescudes vacances.
Aquí teniu les d'aquesta setmana. Ànims i que tengueu una molt bona setmana. Besadetes.

Dilluns 1 de juny


  • Problemes 5: pàgines 20, 21, 22 i 23.

Dimarts 2 de juny


  • Naturals: Llegir les pàgines 78 i 79 i fer els exercicis 1, 2 i 3 de la pàgina 79.
Us deixam aquest vídeo que és molt interessant i esperam que us agradi!


Dimecres 3 de juny


  • Biografía: Una biografía es una narración que cuenta la vida de una persona. En una biografía es fundamental tratar de contar la verdad.El relato comienza casi siempre con el nacimiento del personaje en cuestión. A partir de ahí el escritor va explicando dónde vivió, cómo era su familia, a qué se dedicó...

Tienes que hacer una biografía de una persona de tu familia que más te apetezca. Tienes que seguir las preguntas que te ponemos a continuación:

  1. ¿Como se llama?
  2. ¿Dónde vive?
  3. ¿Cómo era su família? (hermanos/as, padres/madres...)
  4. ¿A que colegio fue?
  5. ¿Qué hechos importantes han sucedido en su vida con los que ha sido más feliz o con los que menos?
  6. ¿Cómo fue su vida cuando era niño/a?
  7. ¿Cuáles son sus hobbys y qué cosas le gustan más?
  8. ¿Cuáles han sido y son actualmente las personas más importantes en su vida?
Y al final haz un dibujo del/la protagonista.


Dijous 4 de juny


  • Lectojocs 9 pàgines 10, 11, 12 i 13.

Divendres 5 de juny


  • Vuit i mig 5 pàgines 12 i 13.

TONGUE TWISTER

Hello everyone,

This week ( from 2nd June till 9th June), we are going to do a FUNNY activity:

Review this video and send me the recorder.(esta semana familias tenemos una actividad de oral es repertir este video en audio por los niños si podeís  enviarlo por correo electrónico  sino lo podeís enviar por el whatsapp)

M'ho podeu enviar a:

                fortiz@ceipescolanova.com 
         Recordau de posar el nom i curs del nin/a


AQUESTA SETMANA PODEU ENVIAR ELS MISSATGES PER WHATSAPP A AQUEST NÚMERO DE TELÈFON 638112609. AQUEST NÚMERO NO ÉS EL MEU NÚMERO  PRIVAT. ESTARÀ OBERT UNES HORES L'HORABAIXA  RECORDAU DE POSAR NOM DEL NIN/A I CURS.

Música - Repte de la setmana 1-5 de juny

Bon dia músic@-ms!!! Si pitjau l’enllaç veureu la proposta d’aquesta setmana. Animau-vis què és ben divertida: https://music-am.blogspot.com/search/label/3r%20primària


* Mil gràcies pel comentaris, fotos i vídeos que anau enviant!!!